• Facebook
  • Instagram

© 2018 EFFECT I interieurvormgeving. Proudly created.

Puc & Axel

 

 

Analyse

Axel en Puc  laten hun vrijstaande huis verbouwen. Een glazen aanbouw met uitzicht op een diep en mooi aangelegde tuin zal hun woonoppervlak vergroten. De opdrachtgevers willen een aantal vaste elementen in hun woning behouden, maar staan open voor verfrissende ideeën .

 

Voor de keuken,  woonkamer, eet- en werkruimte is advies gevraagd. EFFECT |  interieurvormgeving heeft een plan gemaakt dat voldoet aan hun PVE. (=programma van eisen) 

Visie

“Het raam is de doorzichtige scheiding tussen de binnen- en buitenwereld.”

 

Beiden zijn even belangrijk en daar zetten ze zich voor in. Duurzaamheid en verbinding zijn de woorden die hun leven en interieur beschrijven.

Door bewuste keuzes kun je meer met minder en is het de warmte in de ruimte die je een voldaan gevoel geven.

 

En toch is het fris, luchtig en modern.

 

 

Welkom thuis bij Axel en Puc